Tentoonstellingen

ZOEK OP

Tour d'Artistique

Pet van de Luijtgaarden
13 juni 2015 t/m 04 juli 2015

De Tour d’Artistique bestaat uit een bonte stoet van 26 caravans van de kunstenaar Pet van de Luijtgaarden. Stuk voor stuk ingericht met knuffels, barbies, ansichtkaarten en radio’s en nog veel meer.
Van de Luijtgaarden heeft de enorme verzameling attributen aangelegd, die hij in de 26 caravans tentoonstelt. Met dit vreemde, rijdende museum tourt hij door Nederland.

De dwaasheid van het ‘nooit genoeg’ blijkt onherroepelijk. De absurditeit van de veelheid aan spullen fascineert Pet van de Luijtgaarden. Het is een statement: we consumeren ontzettend veel voor een klein landje. De verzameling heeft een enorme impact in de kleine ruimtes van de caravans. Leuk voor zowel jong als oud.

Te bezichtigen van 13 juni tot en met 4 juli op de speelweide en het toegangspad van Odapark in Venray. De caravans zijn alleen in de weekenden open van 11 uur tot 17 uur.

Voor groepen bestaat er de mogelijkheid om ook op dagen de caravans toegangkelijk te maken. Dat kan op aanvraag. Op maandag is Odapark gesloten.
In de weekenden worden er workshops gegeven, voor groepen en voor individuele bezoekers. Ook is het mogelijk om buiten het weekend workshops te organiseren voor groepen (scholen). Uiteraard op aanvraag.

 DSC0067

petvdluijtgaarden 73

 

NU TE ZIENrood blauw rood petralaaper

ZinZin
Petra Laaper en Mat van der Heijden

3 april t/m 12 juni 2022