Tentoonstellingen

ZOEK OP

Oda elders


19 juni 2016 t/m 11 september 2016

Oda elders


“Oda komt naar je toe deze zomer”… Op verschillende plekken in Zuid-Nederland is werk te zien van Odapark.

ZPF logo 1024 700x96

Bij het Zomerparkfeest in het Julianapark in Venlo is van 25 tot en met 28 augustus werk te zien van Silvia B. In samenwerking met Odapark wordt hier kunst getoond in glazen containers, ook van Mathieu Klomp is namens Odapark werk te zien tijdens het Zomerparkfeest 2016.

In de bibliotheek en tuin van Klooster Wittem is van 19 juni tot en met 21 augustus de tentoonstelling ‘Van Maria tot Madonna’ te zien, waarbij 19 kunstenaars hun kijk geven op de Maria-icoon. De expositie gaat door op het thema Maria als Wonder Woman, als dat in Odapark eerder te zien was. Van het Beeldenbos van Odapark zijn werken in deze tentoonstelling tijdelijk opgenomen, zoals de Zetel der Wijsheid.

Onder andere in de Mariakapel Holthees en bij de Sint Janstoren in Sambeek vindt deze zomer de manifestatie ‘Kunst van het geloven’ plaats, van 26 augustus tot en met 11 september. Ook hierin is werk opgenomen van Mathieu Klomp, als ook van Mayke Verhoeven, beide namens Odapark. De Maria-stoel, in de weken ervoor te zien in Wittem, vormt aansluitend een onderdeel van deze manifestatie.

 

NU TE ZIEN

I WANT TO BREAK FREE!

13 november 2022 t/m 26 februari 2023