Educatie en rondleidingen

 
Educatie
Ons educatief aanbod draait om verwonderen, ontdekken en creëren. Van kleuter tot puber, een grote groep of een klein clubje, één lesuurtje of een hele dag? Binnen of buiten? Alles is mogelijk en we leveren graag maatwerk per doelgroep of gelegenheid. Ook zijn onze ruimtes te huur voor workshops, lezingen of cursussen. Informeer naar de mogelijkheden! 
Contact via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij accepteren de CJP-cultuurkaart.
 
 
Rondleidingen
Meer weten over de kunst, natuur en historie in het Odapark? Elke eerste zondag van de maand is er een rondleiding door het park. 
De rondleiding duurt ongeveer een uur en start om 14.00 uur bij het Odapaviljoen.
Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar u mag zich ook ter plekke aanmelden.
Kosten: € 5,00 p.p.
 
Op een ander tijdstip worden rondgeleid? Dat kan. Rondleidingen en/of arrangementen voor groepen op afspraak: €75,- per rondleider. (maximale groepsgrootte 15 personen met één rondleider)
Voor informatie en boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NU TE ZIENBETWEEN A ROCK AND A HARD PLACE

Between a Rock and a hard Place
20 november 2021 t/m 6 maart 2022

Charlotte Koenen, Mariko Kuwahara, Nobuo Shimose en Thomas Hütten