30 nieuwe vriendenSAMEN MET JULLIE VIEREN

WIJ ONS 30-JARIG BESTAAN

Word Vriend van Odapark en ontvang een stekje van een boom uit het Beeldenbos - jouw eigen stukje Odapark.
Zo lang de voorraad strekt ;-)
Odapark in Venray is een centrum voor hedendaagse kunst, gelegen in het gelijknamige landschapspark en natuurgebied van 11 hectare. Centraal in het Odapark ligt het 19de-eeuwse Theehuis met een ernaast gelegen 400m tentoonstellingsruimte.
Hier presenteren we jaarlijks drie tentoonstellingen met hedendaagse kunst en organiseren we lezingen, workshops en concerten. In het park is een wisselende verzameling kunstwerken van 70 internationale kunstenaars te bezichtigen. Daarnaast organiseert Odapark veelvuldig projecten met kunst in de openbare ruimte, in Noord-Limburg en de Euregio.

Wij zijn open voor wandelaars, kunstliefhebbers, sporters en rustzoekers. We stimuleren jong artistiek talent, geven een podium aan kunst, muziek en literatuur en verzorgen een groene oase dichtbij de stad. En dat in een Beeldenbos waar iedereen altijd gratis binnen mag!
Om deze mooie plek ook in de toekomst te laten stralen hebben we jouw hulp nodig. Dus draag je Odapark een warm hart toe, en hecht je waarde aan kunst en natuur voor iedereen in en voor Noord-Limburg?

Word dan Vriend van Odapark! 


In de afgelopen jaren hebben wij met de bijdrages van onze vrienden een coaching programma voor jonge kunstenaars opgezet en een historisch prieel in ons park opgeknapt.


En wat krijg je er voor terug?

Allereerst een goed gevoel, doordat je meehelpt aan de toekomst van Odapark!
En dat maken we tastbaar met een jong Oda-boompje, dat je thuis de hele dag herinnert aan je vriendschap met Odapark.

Je ontvangt ook als vriend de 'Odapark Vriendenbrief' in je mailbox, met exclusieve kijkjes achter de schermen, gesprekken met exposerende kunstenaars, activiteiten waar je aan deel kunt nemen en verhalen over wat jouw steun concreet mogelijk maakt. Vriend worden kan al vanaf € 45,00 per jaar.

Onze voedingsbodem, dat ben jij!En waar zie jij het liefst, dat jouw aandacht aan besteed wordt?

 

beeldmerk vrije tijd 2

Een vrij toegankelijk park

Met jouw bijdrage kunnen wij zorgen dat Odapark vrij toegankelijk en veilig blijft voor alle bezoekers, waaronder wandelaars, sporters, toeristen en spelende kinderen.


button ik word vriend vrije tijd
beeldmerk natuur 2

Gezonde natuur

Met jouw bijdrage kunnen wij het Beeldenbos blijvend gezond houden, een juiste mix van nieuwe plantensoorten aanplanten en daarmee bijdragen aan een mooie (bio)diversiteit.

button ik word vriend natuur
beeldmerk kunst 2

Kunst van nieuwe makers


Met jouw bijdrage kunnen wij kunst- en cultuureducatie en prikkelende tentoonstellingen blijven brengen en nieuwe beelden plaatsen en onderhouden in het beeldenbos.

button ik word vriend kunst

 

 


boomringen

Odapark,
de plek van verbeelding en creativiteit

laat jij groeien!

nu te zien

MIJN BEGIN VAN ALLES: Toon Laurense, Piet Hein Eek, Jeroen van Veen

24 maart 2024 –  2 juni 2024