Huwelijken

Een onvergetelijke dag

 

Odapark is een officiele trouwlocatie van de Gemeente Venray.
Odapark, een unieke locatie temidden van kunst en natuur, waar in stijl kan worden getrouwd. Het wettelijk huwelijk wordt voltrokken in het 100 jaar oude Theehuis, waar de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand de plechtigheid leidt. Bij mooi weer kan zelfs onder de mooie bomen in het park of op een van onze sfeervolle terrassen de huwelijksvoltrekking plaatsvinden onder de bomen in het park of op een van onze sfeervolle terrassen. Na de ceremonie kunt u toasten met champagne, de bruidstaart aansnijden of een receptie geven.

Na de voltrekking van het huwelijk is het mogelijk om in het sfeervolle Foyer gasten uit te nodigen voor de receptie en gezamenlijk het glas te heffen. In een persoonlijk gesprek met een van de medewerkers van Odapark kunt u uw wensen hieromtrent kenbaar maken. Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat deze dag voor u en uw gasten een onvergetelijke dag wordt.

 

IMG-20140312-WA0003

 

Na de ceremonie kunt u naar believen toasten met champagne, de bruidstaart aansnijden of een receptie geven.
De huwelijksdag moet toch de mooiste dag van uw leven worden! Odapark kan u hierbij dat stukje bieden wat uw huwelijksdag dan ook echt compleet maakt.Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Odapark.

Sinds enige tijd bestaat de mogelijkheid om ook Uw feest in Odapark te houden. Theehuis en foyer bieden een uitzonderlijke ambiance om Uw gasten te ontvangen. Bij mooi weer kan men gebruikmaken van de terrassen. Ook kunnen wij voor Uw gasten een rondleiding verzorgen door het beeldenpark en de tentoonstelling die op dat moment in de projectruimte is. Diverse mogelijkheden dus om Uw gasten een bijzondere herinnering aan uw huwelijk mee te geven.