Agenda

Light Walk of Hope
Vrijdag 24 Maart 2023, 19:00

Flyer light walk of hope

Home | Light Walk Of Hope 24 maart 2023

Over de wandeling


In navolging van het succes van 2022 vindt er ook dit jaar weer een Light Walk of Hope plaats. Met deze verlichte wandeling in het donker willen wij mensen in beweging laten komen en onze krachten bundelen. Door samen ons beste beentje voort te zetten, hopen wij een mooi geldbedrag op te halen voor goede doelen die wat extra steun kunnen gebruiken.

De goede doelen waar we dit jaar met de Light Walk of Hope voor willen wandelen zijn Stichting ALS Limburg en Voedselbank Venray.

De organisatie van de eerste Light Walk of Hope editie is dit jaar een samenwerking aangegaan met de muziekvereniging MMSK St. Petrus’ Banden Venray. Zij geven op zaterdag 15 april een benefietconcert in de Schouwburg Venray voor de Stichting ALS en hopen mede door de Light Walk of Hope op deze avond een mooie cheque te kunnen overhandigen voor verder onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte. Dit concert is een samenwerking tussen MMSK St. Petrus’ Banden en stichting ALS Limburg.

De wandeling is op vrijdag 24 maart 2023 en is geschikt voor jong en oud en wij vragen alle deelnemers zich met zoveel mogelijk lichtjes uit te dossen. Voor de mooiste verlichte deelnemer ligt een prijs klaar.

Vergeet ook zeker niet je zaklamp mee te nemen!

Startlocatie: Kantine SV Venray (sportlaan 6, Venray)
Starttijd: 19.00 uur (30 minuten voor aanvang aanwezig i.v.m. ophalen van de route)
Afstanden: 3 km – 5 km – 10 km
Kosten: € 5,- per kind, €10,- per volwassenen en max. €25,- per gezin
Wil jij het goede doel steunen, en tevens door de wandeling ook nog aan je eigen gezondheid werken, meld je dan snel aan.

Startlocatie: Kantine SV Venray (sportlaan 6, Venray), Starttijd: 19.00 uur, Kosten: € 5,- kind, €10,- volwassenen en max. €25,- per gezin