Intiem en Anoniem

Nieuwe tentoonstelling en film door Krista Smulders en Michiel Ubels

It’s a wrap! Na 5 maanden volop filmen en monteren hebben Michiel en Krista afgelopen vrijdag de allerlaatste scène opgenomen van hun intieme / zwartkomische / ongemakkelijk liefdesfilm. Wat begon als een sociaal experiment met een verliefd koppel als gewillig slachtoffer, veranderde langzaam in een confronterende spiegel voor hun eigen relatie. Met een speelduur van meer dan 90 minuten is dit onverwacht hun eerste feature length film geworden.

 

Op vrijdag 28 mei werd bij Odapark een ruwe montage gepresenteerd, onder muzikale begeleiding van F Aubergine. Het was erg spannend om de film voor de eerste keer aan het koppel te laten zien dat de afgelopen maanden zo uitvoerig werd gevolgd. Naast het koppel zelf, was er een klein testpubliek aanwezig om alle sappige en grappige momenten mee te delen.

 

De komende weken gaan Michiel en Krista nog even flink sleutelen aan de film zodat ze deze zomer in haar volle glorie te bewonderen zal zijn in het Odapark. Vanaf 23 juli is iedereen van harte welkom!