Oda Shop

In de ODA SHOP vind je aparte cadeaus, leuke hebbedingetjes, kunstkaarten, kunstenaars-multiples en nog veel meer. Per tentoonstelling verandert het aanbod dat aansluit bij de lopende tentoonstellingen en bij wat er te zien is in ons Beeldenbos.

Zo is er ter ere van het 25-jarig jubileum een boekje uitgegeven Ode aan Oda, met daarin 25 teksten geschreven door 25 verschillende mensen, waarin zij beschrijven wat Odapark voor hem of haar betekent. Daarnaast is er een prachtige art multiple verschenen, en zijn er extra veel kleine en grote kadootjes in het kader van Oda en haar legende.

De entree voor Odapark is vrij, ook voor de tentoonstellingen. Wilt u een mooi bezoek afsluiten met een kunstzinnige herinnering dan kunt u in de ODA SHOP kiezen uit een brede selectie kunstkaarten met kunstwerken die bij ons geëxposeerd worden en van sculpturen die opgenomen zijn in ons Beeldenbos.

Onze ODA SHOP valt onder de categorie ‘klein maar fijn’ dus niet alles dat er in ons assortiment zit is opgesteld in de vitrines. Items van vorige tentoonstellingen zijn vaak nog op voorraad en beschikbaar, vraag er naar bij de gastvrouw- of heer, ze helpen u graag.