Oda Shop

In de ODA SHOP vind je aparte cadeaus, leuke hebbedingetjes, kunstkaarten, kunstenaars-multiples en nog veel meer. Per tentoonstelling verandert het aanbod dat aansluit bij de lopende tentoonstellingen en bij wat er te zien is in ons Beeldenbos.

Bij de tentoonstelling ART SHOES vindt u bijvoorbeeld kleine tasjes in de vorm van schoenen zoals Andy Warhol die tekende, die zo’n twintig jaar geleden onder licentie uitgegeven zijn door de Andy Warhol Foundation. Daarnaast een ruime selectie aan items waarin de schoen centraal staat. Van verzamelaarsobjecten tot gimmicks voor een zacht prijsje, en van cadeaus voor enthousiaste kinderen tot ware ‘shoe-addicts’. Ook in de ODA SHOP stelt Odapark zich tot doel er te kunnen zijn voor iedereen.

De entree voor Odapark is vrij, ook voor de tentoonstellingen. Wilt u een mooi bezoek afsluiten met een kunstzinnige herinnering dan kunt u in de ODA SHOP kiezen uit een brede selectie kunstkaarten met kunstwerken die bij ons geëxposeerd worden en van sculpturen die opgenomen zijn in ons Beeldenbos.

Onze ODA SHOP valt onder de categorie ‘klein maar fijn’ dus niet alles dat er in ons assortiment zit is opgesteld in de vitrines. Items van vorige tentoonstellingen zijn vaak nog op voorraad en beschikbaar, vraag er naar bij de gastvrouw- of heer, ze helpen u graag.