Ontwerp wedstrijd voor kinderen

Krista Smulders en Michiel Ubels zijn allebei kunstenaar. Ze mogen een groot kunstwerk maken voor Odapark waar kinderen blij van worden. Maar er is één groot probleem: ze weten nog niet hoe het kunstwerk eruit gaat zien. Daarom hebben ze jouw hulp nodig!

Ben jij creatief en teken je graag? Help Krista en Michiel dan mee door een te gek kunstwerk te verzinnen! Een kunstwerk kan van alles zijn: het kan mooi zijn om naar te kijken, het kan een verhaal vertellen, het kan geheimzinnig zijn of je gevoelens laten zien. Krista en Michiel dagen jou uit om helemaal los te gaan met je verbeelding: Wordt het een pluizig monster, een flitsend ruimteschip, een smerige machine, een sierlijk kasteel of dit alles in één?

Pak je potloden, stiften of verf en ga aan de slag! Niks is te gek en alle ideeën zijn welkom. Alle ingezonden tekeningen worden vanaf juni tentoongesteld bij Odapark. Uit de beste ideeën wordt een kunstwerk gemaakt dat deze zomer wordt onthuld. Inzenden kan tot en met 1 april 2021 naar: Odapark Merseloseweg 117, 5801 CC Venray of gooi je tekening zelf bij ons in de brievenbus!

Zet op de achterkant je naam, leeftijd, je mailadres (of dat van je ouders) en een leuke omschrijving van jouw kunstwerk.