Vrienden

Goede vrienden zien we graag. Want vrienden kunnen elkaar inspireren, confronteren, verrassen en samen iets ondernemen. Bent u betrokken bij kunst en cultuur en draagt u Odapark een warm hart toe, word dan Vriend van Odapark!

Wat doet een Vriend voor Odapark?

Vrienden zijn van cruciaal belang voor Odapark. Vrienden vergroten de naamsbekendheid van Odapark en Vrienden zorgen er mede voor dat Odapark financieel het hoofd boven water houdt. Naast subsidies van Provincie Limburg en Gemeente Venray vormen de inkomsten, verkregen door onze vrienden een onmisbaar deel van onze begroting.

Om de continuïteit van Odapark te waarborgen is het belangrijk en noodzakelijk de vriendenkring zo groot mogelijk te maken. Vanzelfsprekend kan iedereen vriend van Odapark worden.

Wat doet Odapark voor een Vriend?

Als Vriend wordt u intensief betrokken bij alle activiteiten van Odapark. U wordt uitgenodigd deel te nemen aan de activiteiten die speciaal voor vrienden worden georganiseerd. U ontvangt onze nieuwsbrief, die u op de hoogte houdt van allerlei wetenswaardigheden in en rond Odapark.

Als U van mening bent dat Odapark een belangrijke en onmisbare rol vervult binnen de culturele activiteiten van onze regio en daar buiten, meldt u dan aan als vriend van Odapark. De kosten bedragen minimaal € 45,- per jaar.

Meld u aan als Vriend van Odapark

Naam*

E-mail adres*

Straat + huisnummer*

Postcode*

Plaats*

* Dit veld is verplicht