Sponsoren

Odapark is een cultuurplaninstelling van de Provincie Limburg. Een kwalificatie die Odapark met trots draagt en uitdraagt. De bijdrage van de Provincie Limburg vormt, samen met de impuls van de Gemeente Venray, de financiele hoofdslagader van Odapark. Daarnaast wordt Odapark gedragen en gesteund door Vrienden, vrijwilligers en sponsoren.

Odapark zet zich in om de laatste ontwikkelingen op het gebied van hedendaagse kunst te tonen op een manier die ruimte biedt aan discussie en debat. Om haar ambities te verwezenlijken is Odapark op zoek naar structurele partnerships ter ondersteuning van het tentoonstellingsbudget en educatieve en publieksgerichte projecten. Sponsoring van Odapark zal een hoog pioniersgehalte hebben en zal ons helpen het verschil te maken.

Door sponsor te worden, ondersteunt u ons zowel moreel als financieel en helpt u Odapark haar stimulerende positie binnen de hedendaagse kunst te bestendigen. Als u meer wilt weten over wat Odapark voor u kunt doen en u voor Odapark, neem dan graag contact op met een van onze bestuursleden verantwoordelijk voor sponsoring binnen Odapark: Sander van Lier.

Sponsoren

* Electro van Goch
* Jacobs Dakbedekkingen
* Van Hoef Advocatuur
* Keijsers Manders Installatietechniek
* Kusters 2.0
* Manders Totaal
* Maessen Bedrijven
* Novares architecten
* PLUS Judith en Guido van Dijck
* Rabobank
* Raedts / Bouwmij Janssen
* Gerard Reijnders Schilderwerken
* Verhoeven Timmerfabriek
* WIKO Investment
* Zebra Fotostudio’s b.v.

RB_logo_cmyk

e61177a1-9b62-b637-b248-a56bbd5f3ada