Nieuw Bestuur

Nieuwe bestuursleden bij Odapark!

 
Onze bestuursleden Sander van Lier en Edmond Staal maken na langdurig commitment plaats voor nieuwe leden. We zijn Edmond en Sander dankbaar voor hun jarenlange inzet en verheugd dat ze zich op andere manieren blijven inzetten voor Odapark.!
 
De nieuwe bestuursleden zijn gevonden in de persoon van Angelique Jansen, Esther Hartzema, Fieke Brouwer-Jansen en Wendy Linders. Samen met voorzitter Patrick van der Broeck en penningmeester Jos Kusters gaan zij zich de komende jaren inzetten voor Odapark. Welkom!
 
Esther Hartzema draagt graag haar steentje bij omdat het Odapark uniek is en een belangrijke plek inneemt in het toch wat schrale culturele landschap in Noord-Limburg. Het is belangrijk om het Odapark te koesteren. Haar expertise en ervaring ligt op het kunstinhoudelijke en bestuurlijke vlak. Het doet haar deugd dat het Odapark inmiddels een kwart eeuw bestaat. Dat dat zeker niet vanzelf is gegaan en dat het inspanning en toewijding vergt, beseft ze zich maar al te goed. In samenwerking met alle andere betrokkenen gaat zij die uitdaging graag aan.
 
Angelique Jansen was als directievoorzitter van Rabobank Horst Venray al nauw betrokken bij het Odapark. Ze is een groot kunstliefhebber, maar wil zichzelf zeker geen kenner noemen. Toen het Odapark op zoek was naar nieuwe bestuursleden twijfelde ze geen seconde. Aan dit stukje kunstcultuur, dat bijna bij haar in de achtertuin ligt, wil ze maar al te graag haar steentje bijdragen.
 
Fieke Brouwer-Jansen (aspirant bestuurslid) werkt weliswaar in de mode als vierde generatie van Jansen-Noy, maar studeerde cultuurwetenschappen. Ze ziet veel overeenkomsten tussen mode en kunst en cultuur; ze zijn een spiegel van mens en maatschappij en geven uiting aan vorm, kleur, materiaal, identiteit, beeldvorming en tijdgeest. Ze hoopt vanuit haar achtergrond, ondernemerschap en creativiteit, aan deze plek die al in haar jeugd haar hart gestolen heeft een bijdrage te leveren.
 
Wendy Linders draagt al jaren op vrijwillige basis bij aan de Venrayse gemeenschap. De oproep voor nieuwe bestuursleden deed haar dan ook geen moment twijfelen. De laatste jaren is ze meer en meer in aanraking gekomen met de museale wereld, eerst bij Het Bonnefanten en daarna bij Museum W. Om nu ook een bijdrage te leveren aan het Odapark voelt voor haar dan ook goed en een beetje als thuiskomen.