Arrangementen

In en van Odapark

Odapark en haar 100 jaar oude Theehuis is gelegen in een prachtige omgeving midden in het groen, voorzien van alle hedendaagse horecafaciliteiten.

Geniet na een wandeling in het Beeldenbos of na een bezoek aan de tentoonstelling van een lekker kopje koffie met een stuk appeltaart, een Limburgs biertje van de tap of een glas goede wijn. Bij goed weer heeft Odapark de beschikking over drie sfeervolle terrassen zodat u volop kunt genieten van de zon of schaduw naar wens.

Heeft u iets te vieren of zoekt u een locatie voor een inspirerend dagje uit? Kom met uw gezelschap naar de mooiste plek van Noord Limburg, ODAPARK! De unieke combinatie van kunst en natuur biedt een exclusieve ambiance voor uw zakelijke of feestelijke bijeenkomst. Zowel voor particulieren als bedrijven biedt Odapark mogelijkheden voor exclusieve ontvangsten, ook buiten reguliere openingsuren.

61dbb34f90f9c9791965505ab0ed209b

Odapark beschikt over een sfeervol Theehuis dat onderdak biedt aan zowel kleine als grote groepen tot maximaal 100 personen. Odapark leent zich uitstekend voor recepties, vergaderingen, presentaties, bruiloften, feestjes en bijzondere diners. Veel is mogelijk. Wij bespreken graag op maat met u de mogelijkheden en uw wensen.