Meivakantie kinderworkshops

Iedere dag een workshop met een picknick.

2,3,4 mei van 10.00 tot 14.00 uur

 

Natuuranimatie

Takjes, bladeren, steentjes, zand en alles wat je zoal in het bos kunt vinden, gaan bewegen in een animatie. Er wordt in kleine groepjes met een iPad gewerkt aan een stop-motion, een animatiefilm techniek waarbij stilstaande beelden bewegen. In een zelfbedacht verhaal speelt de natuur de hoofdrol. Als afsluiting is er een presentatie in het Kunstlab voor de ouders.

Maandag 2 mei

Kosten €25,00 per dag, inclusief materiaal en een picknick.

 

Schilderen

Als een echte kunstenaar schilderen op doek aan een schildersezel in het Kunstlab of buiten in het Beeldenbos. In Odapark spelen verhalen een rol over nu en vroeger. Kinderen werken naar aanleiding van een verhaal over een rolschaatsend nonnetje in het Beeldenbos. Als afsluiting is er een kleine expositie in het Kunstlab voor de ouders. Het schilderij wordt mee naar huis genomen.

Dinsdag 3 mei

Kosten €25,00 per dag, inclusief materiaal en een picknick.

 

Bouwen

Buiten werken met materialen uit het Beeldenbos. Als echte bosjutters op zoek naar prachtige spullen en plekken die het bos herbergt. Geef je ogen de kost en ontdek wat de natuur te bieden heeft. Tussen de kunst in het Beeldenbos bouwen en construeren met materialen die zomaar te vinden zijn. Als afsluiting geven de kinderen een rondleiding langs de bouwwerken aan de ouders.

Woensdag 4 mei

Kosten €25,00 per dag, inclusief materiaal en een picknick.

 

aanmelden