Groepen

Bedrijven, instellingen en organisaties.

Groepsworkshop schilderen in het Beeldenbos

Moment”  is de titel van een workshop die een mooie ervaring biedt met schilderen op een schildersezel in de natuur, en vooral als groepsactiviteit een bijzondere ervaring is. De inspiratie kan bijna niet dichterbij komen. De veranderende natuur, in een samenspel met de permanente beelden in het Beeldenbos, is de inspiratie voor impressies in kleur geschilderd op doek. Bij slechter weer biedt het Kunstlab, met een prachtig uitzicht op het Beeldenbos, de unieke mogelijkheid om binnen te werken met groots zicht op buiten.

 

Groepsworkshop druktechnieken in het Kunstlab met als uitgangspunt het beeld Ecce Homo Tesco van Doyle & Mallinson

Kunst zet aan tot reflectie en maakt ons bewust van onze oude en nieuwe gewoontes en ons veranderende gedrag door maatschappelijke ontwikkelingen.

De (on)mogelijke mens”. Hoe zou de mens van de toekomst er uit kunnen zien? Een groepsworkshop in het Kunstlab met verschillende teken- en druktechnieken met als resultaat een collectie zelfgemaakte fictieve anatomische prenten.

Het is mogelijk de collectie in te lijsten of als boek samen te voegen als aandenken van deze dag.

 

Teambuilding in het Beeldenbos bij de sculptuur Die Brücke van Reinhard Buxel

In het groepswerk, “Iedereen draagt een steentje bij”, werkt de hele groep samen aan één beeldhouwwerk van steen waarbij verbindingen en samenwerking voorop staan. Die Brücke van Reinhard Buxel is uitgangspunt voor de mogelijkheden in werken met steen. De workshop zal buiten in het Beeldenbos gegeven worden en alleen in de periode mei tot oktober.

 

Het Odapaviljoen met de wisselende tentoonstellingen is gratis toegankelijk.

Kosten voor iedere workshop zijn € 30,00 per persoon. Materiaal, koffie en thee zijn inbegrepen. Minimaal 10, maximaal 30 deelnemers. Iedere workshop duurt 2,5 uur en is te combineren met een rondleiding onder begeleiding of een kijkwijzer (zonder begeleiding).

De kijkwijzer kunt u gratis downloaden via deze site in PDF, op verzoek digitaal verstuurd krijgen of tegen een vergoeding in geprinte vorm verkrijgen in de Foyer van Odapark.

 

Er zijn verschillende Kijkwijzers gratis te downloaden:

De Kijkwijzer Beeldenbos voor het voortgezet onderwijs HAVO+ (ook voor volwassenen) PDF.

De Kijkwijzer bij de expositie ECCE HOMO ERECTUS.

 

Tevens is de workshop te combineren met een picknick in het bos of horeca service in het Odapaviljoen.

Heeft U vragen of wilt U een groepsworkshop op maat in het Kunstlab, neem dan contact op met educatie@odapark.nl of 0478-513690.