27/09 De waeg nao hoes

Dansvoorstelling door de natuur

 

Herinner je eens de weg naar huis. Naar huis lopend vanuit school, door het bos of over de straat. In de auto, bijna thuis zijn van vakantie. Toen je jong was en toen je ouder werd. De weg naar huis veranderde soms. Jij veranderde vanzelf. Maar thuis, blijft thuis.

De waeg nao hoes is een dansvoorstelling door de natuur en een ode aan ons thuis: Noord-Limburg. Samen met live muziek van WANDER en jong danstalent uit de gehele regio maakt choreografe Sarah Soethoudt een reis door de mooiste gebieden die we zo goed kennen en delen. De waeg nao hoes brengt ons weer even heel dichtbij de rust van het groen en laat ons door de kracht en schoonheid van beweging zien hoe wonderbaarlijk ons thuis is.

De waeg nao hoes is een coproductie met Huis voor de Kunsten Limburg en Theater De Garage en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurregio Noord-Limburg en Stichting Het Limburgs Landschap.

CREDITS:

Choreografie en concept: Sarah Soethoudt

Dansers: Puck Peters, Kaya Kersten, Sarah Smits, Aafke Driessen, Syl Kleijn, Merel Hamers, Rosa van de Pasch, Milou van Rijn, Herliena Wongsowikromo, Lisanne van der Haghen, Loeke Seelen, Joni Blaaupot en Marie van de Pasch

Muziek: WANDER (Babs van Bree, Robbert Suilen en Renée Steenvoorden)

 

SPEELDATA + TIJDEN IN ODAPARK:

27 september 14.00, 16.00 en 19.00 uur

De voorstelling duurt ongeveer een uur. Houd er rekening mee deze gehele tijd te kunnen staan en lopen.

TICKETPRIJS: 12,50 per kaartje, te bestellen via https://www.theaterdegarage.nl/voorstellingen/de-waeg-nao-hoes/

 

Vanwege de maatregelen omtrent het Corona-virus zijn er maximaal 60 kaartjes per voorstelling beschikbaar. Bezoekers die niet tot hetzelfde huishouden behoren houden gedurende de voorstelling 1.5 meter afstand.

Credits foto: Danu Caris