Intiem en Anoniem

Een pikante liefdesfilm van Krista Smulders en Michiel Ubels

Wat maakt een relatie tot een goede relatie? Is het vertrouwdheid, of juist spanning? Is het geborgenheid of de vrijheid om volledig jezelf te zijn? Eind 2020 deden Krista Smulders en Michiel Ubels een oproep aan jong verliefde koppels om zich aan te melden voor deze film. Voorwaarde was dat beide filmmakers het koppel wekenlang mocht volgen, tijdens al hun dagelijkse bezigheden. Om zo een relatie in alle facetten te kunnen vangen. 

Het resulteerde in een even absurde als ontroerende film, waarin intieme scènes en odes aan de liefde worden afgewisseld met zwijgende maaltijden en rituele ruzies. De relatie ontvouwt zich als een opeenstapeling van onlogische keuzes, ongemakkelijke confrontaties, rooskleurige verwachtingen en dankbare herinneringen.

 

Toegang: gratis, reserveer via de website of stuur een mailtje naar info@odapark.nl

De film is iets te pikant voor een jong publiek, toegang is daarom vanaf 16 jaar…

 

 

Over Krista Smulders en Michiel Ubels
Krista Smulders (Venray, 1988) en Michiel Ubels (Beuningen, 1989) leerden elkaar kennen op de kunstacademie in Maastricht. De afgelopen jaren werkten ze aan uiteenlopende projecten: zo maakten ze een film over een eerste date en regisseerden ze samen met een dominee een absurdistische kerkdienst. Vanaf 23 juli 2021 is een tentoonstelling met hun werk te zien bij Odapark, hier tonen ze hun eerste lange speelfilm.