Finissage! 25/11/19

Bijzondere afsluiting jubileumexpositie

De jubileumexpositie ‘Weil ich ein Mädchen bin’ is op een bijzondere wijze afgesloten.

Zondag 25 november was een bijzondere dag in Odapark, de laatste dag van de succesvolle jubileumtentoonstelling WEIL ICH EIN MÄDCHEN BIN.

Vele kunstenaars kwamen uit binnen-en buitenland hiervoor naar Venray, namen deel aan een gezamenlijke brunch en deden mee met een rondleiding door de tentoonstelling waarbij ze vertelden over hun werk dat was opgenomen in deze expositie.

En vele bezoekers genoten daarvan mee. Kersverse voorzitter Patrick van der Broeck sprak voor het eerst het bezoek toe, zijn geloof en vertrouwen in Odapark zette de toon voor een prachtige dag en een hoopvolle toekomst in kunst.

Jeanny van Lieshout en Wido Smeets bestegen het podium voor een discussie over onder meer de rol van de vrouw in kunst en literatuur en Tanja Ritterbex gaf een spraakmakende en prachtig intense performance over eenzaamheid in het Kunstlab van Odapark.

Al met een dag met een gouden randje die recht deed aan een tentoonstelling die bijna 17.000 bezoekers trok en zich in de aandacht van veel positieve pers mocht verheugen en Odapark het gevoel gaf door te kunnen naar een uiterst succesvolle volgende 25 jaar.