Film in Beeldenbos tot zonsopkomst 

Night Vision BYOB 

Film in Beeldenbos tot zonsopkomst 

Night Vision BYOB 

 

Aanstaande vrijdag, in de nacht van 24 op 25 augustus, is het zover! Dan verandert het bekendste kunstbos van Limburg in een park vol films die de hele nacht door draaien. Van zonsondergang tot zonsopkomst worden films van internationale, maar voor een deel ook regionale makers vertoond. In het Theehuis worden films vertoond waarna de makers van deze films aan de tand gevoeld worden in een Q&A.

Om middernacht hebben we de wereldpremière van de film ‘I, Captain Yoo’ van de Portugees-Britse filmmaker Paulo Duarte Filipe. Overige deelnemers zijn o.a.: Guido Coppis, Tanja Nabben, Rob ‘regentag’ Benders, Hester van Tongerlo, Linda Lenssen en Sanne Abbe, Laurens Lenssen, studio Balrus en Ruud Lenssen.

De start is bij zonsondergang; vastgesteld op 20.46 uur. Vervolgens gaan we de hele nacht door totdat de zon weer aan de horizon verschijnt. Iedereen is welkom, de bar is de hele nacht geopend. Een evenement zoals je in Odapark mag verwachten.

Het gaat om het internationale concept Bring Your Own Beamer (BYOB), bedacht door internetkunstenaar Rafaël Rozendaal, waarbij kunstenaars voor één avond een ruimte vullen met projecties. Bij Odapark is dat nu niet alleen binnen in het gebouw, maar in een compleet bos tijdens de manifestatie Night Vision. Mis dit bijzondere evenement niet.

Zoals u gewend bent, is de beleving van diverse projecties in het beeldenbos is geheel gratis. Voor de filmvertoning in het Theehuis vragen wij per film een kleine entreeprijs van € 3,-. Zoals gemeld is er na vertoning van de films in het Theehuis de mogelijkheid om met de makers in gesprek te gaan.