Crowdfunding Campagne

100% gehaald!

Dankzij de hulp van 138 geweldige donateurs hebben we 100% van het benodigde bedrag verzameld! DANK!!

We houden je via deze pagina op de hoogte van de vorderingen, binnenkort mooi nieuws over een speciale samenwerking voor dit fantastische kunstwerk.

 

 

In het Odapark in Venray is een verzameling van 70 beelden te zien. Kunstwerken die de fantasie prikkelen en de verbeelding op gang brengen. Deze verzameling wisselt voortdurend, zo is er altijd iets nieuws te zien. Odapark vroeg de kunstenaars Krista Smulders(Venray, 1988) en Michiel Ubels (Beuningen, 1989) om een nieuw kunstwerk te ontwikkelen voor het park.

 

Krista en Michiel willen hun kunstwerk speciaal voor de kinderen van Venray maken. Een kunstwerk dat niet alleen is om naar te kijken, maar waar ook mee gespeeld kan worden! Daarom vroegen ze de kinderen om advies en daagden hen uit om los te gaan met hun verbeelding: Wat voor kunstwerk zouden de kinderen graag willen zien in het Odapark? Een flitsende raket, een harig monster, een sierlijk kasteel, of dat allemaal door elkaar? De afgelopen weken werden al veel tekeningen en ontwerpen ingestuurd, Michiel en Krista gaan nu aan de slag om het nieuwe kunstwerk te realiseren.

 

Maar, om een kunstwerk te realiseren dat bestand is tegen weer, wind en kinderhanden, is het essentieel om een stevige constructie neer te zetten. Om de materialen die daarvoor nodig zijn te bekostigen, hebben we jouw hulp hard nodig!  Met jouw donatie kunnen Krista en Michiel, samen met de kinderen van Venray, een kunstwerk maken waarvan jong tot oud nog jarenlang plezier hebben.

Samen bouwen we een kunstwerk voor het Odapark! En…. als dank sturen we je graag een mooie tegenprestatie.

 

DONEER HIER