Oda Shop

1In de ODA SHOP zijn altijd leuke, mooie, interessante, maffe, verrassende items te koop (vaak voor weinig geld) die te maken hebben met de tentoonstellingen die te zien zijn in Odapark of met de sculpturen van het Beeldenbos.21

Per tentoonstelling komen er nieuwe items voor de verkoop beschikbaar, vaak zijn die van vorige tentoonstellingen nog verkrijgbaar (soms enkel op verzoek, vraag ernaar bij onze gastvrouwen en -heren, ze helpen u graag).

KUNST SWEETLOVE NOG VERKRIJGBAAR IN ODA SHOP

Ook tijdens TEA TIME blijven de kunstwerken en boeken van William Sweetlove nog verkrijgbaar via de Oda shop.

IMG_6703

De pinguïn – nog verkrijgbaar in rood, zwart en wit – heeft een grootte van 41×22 cm en is een beperkte oplage van 300 exemplaren vervaardigd van gerecycled plastic en genummerd en gesigneerd door de kunstenaar. De pinguïn is nog tijdelijk te koop voor 250 euro, de helft van dat bedrag doneert de kunstenaar aan Odapark voor de fundraising van aankopen voor het Beeldenbos van Odapark. Met de koop van een pinguïn haalt men dus niet alleen een bijzonder kunstwerk in huis of tuin, maar steunt men tevens de kunst in Odapark.

Naast de pinguïns zijn nog een aantal porseleinen borden te koop, ook multiples van William Sweetlove, met daarop afbeeldingen van zijn diersculpturen. De borden – gesigneerd door de kunstenaar – zijn te koop voor 30 euro. Er bestaan vier verschillende versies van deze unieke borden. Ook het boek, de grote monografie over Sweetlove met foto’s van zijn hele oeuvre is nog te koop in de Oda shop, het boek is verkrijgbaar voor 30 euro.

 

 

Vanaf 8 maart verkrijgbaar onder andere: papaver-zaden, peace-tekens, soldatenhelmen voor kinderen…

roos bij

Nog steeds verkrijgbaar: enkele Maria en Wonder Woman-items van de tentoonstelling LIKE A VIRGIN, waaronder het bij deze tentoonstelling verschenen bijbel-boekje: GEBED ZONDER EINDE van Pascalle Mansvelders en Franco Gori

foto 1 kopie 14