DONDERDAG 10 AUGUSTUS 20.00

Ode aan de Peel

Donderdag 10 aug Odapark , zandvlakte
Aanvang voorstelling: 20.00 uur, einde: 23.00 uur.
Parkeren Merseloseweg 117 5801 CC Venray. Volg de bordjes naar de grote zandvlakte. Horeca aanwezig.

Een uniek avondvullend programma met FILM, THEATER & MUZIEK in de natuur … live voor u gebracht in de prachtige streek van de Peel.
Reserveringen kunnen tot 15 minuten voor aanvang afhalen en betalen aan de entree. Entree € 12,50 (250 zitplaatsen). Reserveren via email naar wieklenssen@home.nl

Stel u voor: bij het vallen van de lange zomeravond verandert de natuur in een decor… rondom een groot bioscoopscherm dat opgesteld staat in de open lucht.

Chansonnier Arno Adams zet als een Limburgse Jacques Brel de eerste tonen in van het lied ‘Heimwee noa de Piël’. En terwijl het daglicht langzaam dooft, dwalen geheimzinnige mythische Peelwezens als Witte Wieven, Peelreuzen en ronddolende Romeinen rond in de theatrale vertellingen van Frans van de Pas . En dan, als het geheel donker geworden is, neemt de film ‘Portretten uit de Peel’ van regisseur Wiek Lenssen het verhaal van de Peel over…

Zomer 2017 is dé tijd voor een bijzonder cultureel programma in Noord-Limburg en Brabant. Een combinatie van (streek-) muziek, theater en film, dat speciaal is opgezet rond de prachtige bioscoopfilm ‘Portretten uit de Peel’ van de Noord-limburgse cineast Wiek Lenssen. Deze film werd bekroond op het Limburgs Film Festival 2017 in de categorie Beste Lange Film.