Finissage Expositie Mathieu Klomp

Zondag 28 mei 2017

OP WEG NAAR DE FINISSAGE MATHIEU KLOMP

De expositie Homo ex Machina eindigt in voltooiing. Mathieu Klomp heeft als artist in residence sinds 12 maart gewerkt aan een monumentaal kunstwerk. Op zondag 28 mei is het klaar.
De kunstenaar is bijna de gehele periode aan het werk geweest in Odapark. Veel bezoekers hebben hem zien werken en hebben hem ontmoet. Er zijn ook workshops gehouden. Educatieve projecten met scholieren zijn gewijd aan de manier van werken van Mathieu Klomp.
En nu nadert de laatste dag. Dan is de voltooiing.

Op zondag 28 mei presenteert Mathieu Klomp zijn nieuwe kunstwerk. Het werk waar hij maandenlang in Odapark aan gewerkt heeft. De presentatie zal op een bijzondere wijze worden omkleed. Later meer daarover. Het officiële gedeelte begint om 15.00 uur.
Om 11.00 uur is er een laatste workshop met Mathieu, hiervoor graag vooraf aanmelden.
Kom op zondag 28 mei a.s naar Odapark en zie deze talentvolle jonge kunstenaar nog een keer in Odapark. Of maak gebruik van de mogelijkheid om hem op een andere moment in mei nog keer aan het werk te zien.

Voor de finissage op zondag 28 mei (vanaf 15.00 uur) wordt u, bij deze, van harte uitgenodigd.
Zondag 28 mei finissage Homo ex Machina in Odapark
11.00 uur Workshop Mathieu Klomp.
15.00 uur Officiële gedeelte. Meet& greet met Mathieu Klomp, met aansluitend voltooiing van de tentoonstelling door de kunstenaar.

Optreden JASS vanaf 14.00 uur